on verkkopalvelu, sähköinen mökkikirja, joka auttaa mökin asioiden hallinnassa.

Enää ei tarvitse muistella tai kirjoitella lappuja seuraavalla kerralla tuotavista asioista, etsiä nuohoojan tai kaivon tarkastajan yhteystietoja, takuukuitteja tms.

Kun käyttäjiä on useita, saatte tiedot kaikille yhdestä ja samasta paikasta.

 

Mökkikirja

SUPERMÖKKILÄISEEN

saat talteen ideat, käyttöohjeet, ostoslistat, valokuvat, vieras- ja päiväkirjat, toteutuneet ja suunnitellut taloustiedot, projektien dokumentit, takuutodistukset, mökkiasioissa auttavien yrityksien yhteystiedot, kalenteriin vaikkapa käyttövaraukset, yhteiset talkoot tai säännölliset huoltotyöt.

supermökkiläisen toiminnot

Kansilehti

näyttää valitsemasi lempikuvan ja siitä pääset suoraan sinua kiinnostavimpiin ajankohtaisiin asioihin. Jos omistat useita mökkejä saat kansilehdeltä niiden kaikkien koosteen ja voit halutessasi vaihtaa kuvaksi kartan, joka näyttää kaikki mökit.

Voit valita kansilehdelle kolme kiinnostavinta toimintoa.

 

SUPERMÖKKILÄISEN TOIMINNOT

Etusivulta pääset kaikkiin Supermökkiläisen osiin

  • Päiväkirja
  • Muistilistat
  • Kalenteri
  • Talous
  • Kirjasto
  • Palvelut
  • Vieraskirja

TILAA SUPERMÖKKILÄINEN >

Päivä- ja vieraskirja

ovat aidon kirjan näköisiä kääntyvillä sivuilla. Voit kirjoittaa muistot, havainnot, päivän tapahtumat, ajatukset ja liittää valokuvia. Vieraat voivat kirjoittaa kiitokset myös kotimatkalta jos lähtökiireissä unohtuu täyttää vieraskirjaa.

Päivä- ja vieraskirjoja katselemalla pääset mökkitunnelmaan mistä ja milloin vain, vaikka kotisohvalla kesää muistellessa. Vanhoista jo harmaantuvista päiväkirjoista voit rakkaimmat muistot valokuvata ja tallentaa tänne.

 

 

Muistio

Muistioon voit tehdä useita muistilistoja – esimerkiksi seuraavalla kerralla vietävät perustarvikkeet, työkaluhankinnat, remonttitarvikkeet, kesäpelit, ammattilaisilta tilattavat työt.

Isomman joukon yhteiselle viikonlopulle voitte tehdä yhteisen ostoslistan, varmistaa kaiken tarvittavan ja toisaalta välttää samojen ruokien tuomisen ja pahimmillaan niiden roskiin heittämisen reissun päätteeksi.

TILAA SUPERMÖKKILÄINEN >

Kirjasto

on paikka kaikenlaisille dokumenteille ja valokuville. Kirjastossa on tilaa ohjeille, rakennusten piirustuksille, takuutodistuksille, kuiteille, nuohoojan ja kaivoveden raporteille jne. Voit itse lisätä kirjastoon haluamiasi kansioita.

Dokumenteista ja ohjeista on hyötyä myös jos vuokraat mökkiä tai sen myyminen tulee ajankohtaiseksi.

 

 

KALENTERI

Kalenteriin voit tallentaa mökillesi ominaisia toistuvia tehtäviä ja myös halutessasi niiden kustannukset. Kalenteria voi käyttää myös mökkivarauksille ja yhteisten käyntien sopimiseen.

Kalenterimerkinnät muistuttavat rutiineista, jotka saattavat unohtua. Erityisesti usean käyttäjän kohteessa on hyvä muistuttaa esimerkiksi paloturvallisuuden tarkastuksista tai jätevesisäiliön tyhjennyksestä.

Jos käytät mökkitalkkaria voi hän kuitata kalenterissa
sovittujen töiden tekemisen.

TILAA SUPERMÖKKILÄINEN >

Talous

Taloustietoihin voit tallentaa suunniteltujen ja toteutuneiden töiden ja hankintojen kustannukset sekä myös tavalliset käyttökulut kuten tiemaksut, kiinteistöverot, sähkömaksut jne. Jos olet merkinnyt Kalenteriin tehtävien kustannuksia myös ne näkyvät taloustiedoissa.

Näiden tietojen perusteella voit ennakoida tulevia ja seurata kustannuksien kehittymistä. Jos mökillä on useita kustannuksien maksajia voidaan näitä tietoja käyttää maksujen jakamisen perusteena.

Taloustiedoista on hyötyä myös kotitalousvähennyksen esittämisessä veroilmoituksessa sekä mahdollisessa mökin myyntitilanteessa käyttökustannuksien arvioimiseksi.

 

Palvelut

Supermökkiläisen Palvelut osa sisältää yhteystietoja yrityksiin, joilta voit pyytää tarjouksia tarvitsemiisi ostoksiin, välineiden vuokrauksiin, hankintoihin ja töihin. Palveluissa on myös mökkeilyyn liittyvien yhdistyksien ja kuntien tietoja ja ohjeita.

Voit itse lisätä omaan Supermökkiläiseesi käyttämiäsi paikallisia yrityksiä. Yhteystiedot pysyvät tallessa ja löydät ne helposti tarpeen tullen.

Jos mökillä on useita käyttäjiä tai vuokralaisia voi myös heille olla käyttöä yhteystiedoista.

TILAA SUPERMÖKKILÄINEN >