Onko sinulla jo tili?

Kirjaudu palveluun >

 

on verkkopalvelu, sähköinen mökkikirja, joka auttaa mökin asioiden hallinnassa.

Enää ei tarvitse muistaa ulkoa tai kirjoitella lappuja seuraavalla kerralla tuotavista asioista, etsiä nuohoojan tai kaivon tarkastajan yhteystietoja, takuukuitteja.

 

 

SUPERMÖKKILÄINEN®

saat ideat, käyttö- ja hoito-ohjeet, ostoslistat, valokuvat, vieras- ja päiväkirjat, toteutuneet ja suunnitellut taloustiedot, projektien dokumentit, takuutodistukset, mökkiasioissa auttavien yrityksien yhteystiedot sekä tietoa alueen tapahtumista

Ominaisuudet

Kansilehti

näyttää valitsemasi lempikuvan ja siitä pääset suoraan sinua kiinnostavimpiin ajankohtaisiin asioihin. Jos omistat useita mökkejä saat kansilehdeltä niiden kaikkien koosteen ja voit halutessasi vaihtaa kuvaksi kartan, joka näyttää kaikki mökit.

 

Ominaisuudet

Kansilehdeltä pääset kaikkiin Supermökkiläisen osiin

  • Päiväkirja
  • Vieraskirja
  • Muistio
  • Kirjasto
  • Huoltoasiat
  • Talous
  • Palvelu

TILAA SUPERMÖKKILÄINEN >

Päivä- ja vieraskirja

ovat aidon kirjan omaisia kääntyvillä sivuilla. Niihin voi kirjoittaa vapaasti muistot, havainnot, kiitokset ja liittää asiaan liittyviä valokuvia. Päivä- ja vieraskirjoja katselemalla pääset mökkitunnelmaan mistä ja milloin vain, vaikka kotisohvalla kesää muistellessa

 

 

Muistio

voi tehdä useita muistilistoja. Seuraavalla kerralla vietävät perustarvikkeet, työkalut, remonttitarvikkeet, kesäpelit.

Isomman porukan yhteiselle viikonlopulle voitte tehdä yhteisen ostoslistan, varmistaa kaiken tarvittavan ja toisaalta välttää samojen ruokien tuomiselta ja pahimmillaan niiden roskiin heittämiseltä reissun päätteeksi.

TILAA SUPERMÖKKILÄINEN >

Kirjasto

on paikka kaikenlaisille dokumenteille ja valokuville. Kirjastossa on tila ohjeille, rakennusten piirustuksille, takuutodistuksille, kuiteille, nuohoojan ja kaivoveden raporteille. Voit itse lisätä kirjastoon haluamiasi kansioita. Dokumenteista ja ohjeista on hyötyä myös jos vuokraat mökkiä tai sen myyminen tulee ajankohtaiseks

 

 

Huolto

osioon voit tallentaa kalenteriin mökillesi ominaisia toistuvia tehtäviä ja niiden kustannuksia. Kalenteria voit käyttää myös mökkivarauksien ja yhteisten käyntien merkkaamiseen.

Tiedot muistuttavat rutiineista, jotka saattavat muuten unohtua. Erityisesti usean käyttäjän kohteessa on hyvä muistuttaa esimerkiksi paloturvallisuuden tarkastuksista tai jätevesisäiliön tyhjennyksestä.

Jos käytät mökkitalkkaria voi hän kuitata tähän
sovittujen töiden tekemisen

TILAA SUPERMÖKKILÄINEN >

Talous

on paikka, johon voit tallentaa toteutuneet ja suunniteltujen tekemisten kustannukset. Jos olet merkinnyt Huoltoon säännöllisten huoltojen kustannuksia myös ne näkyvät taloustiedoissa.

Näiden tietojen perusteella voit ennakoida tulevia ja seurata kustannuksien kehittymistä.

Jos mökillä on useita kustannuksien maksajia voidaan näitä tietoja käyttää maksujen jakamisen perusteena.

 

Palvelut

sisältää SUPERMÖKKILÄISEN kanssa yhteistyöstä sopineiden yrityksien yhteystietoja, joilta voit pyytää tarjouksia tarvitsemiisi ostoksiin, välineiden vuokrauksiin, hankintoihin ja töihin.

Voit itse lisätä omaan Supermökkiläiseesi käyttämiäsi paikallisia yrityksiä. Yhteystiedot pysyvät tallessa ja löydät ne helposti tarpeen tullen.

Jos mökillä on useita käyttäjiä tai vuokralaisia voi myös heille olla käyttöä yhteystiedoista.

TILAA SUPERMÖKKILÄINEN >