Tilaa TÄSTÄ mökkikirja

Voit tilata sen itsellesi, yhteiseksi läheistesi kanssa tai lahjaksi.

Rullaa seuraavalle sivulle täyttämään tilaustiedot.

 

 

Tilausehdoista:

Kun olet tehnyt tilauksen tilauslomakkeella, saat sähköpostiisi vastausviestin, jonka kautta voit aloittaa Supermökkiläisen käyttämisen.

Tilauksen jatkuminen

Tilausajan täyttyessä käyttöoikeus jatkuu automaattisesti valitun tilausjakson pituisena. Tilauksen voi päättää ilmoittamalla siitä kotisivullamme www.supermokkilainen.fi olevalla viestilomakkeella viimeistään 30 vrk ennen voimassa olevan tilausjakson päättymistä.

Tilaaminen lahjaksi ja lahjatilauksen jatkuminen

Voit tilata mökkikirja Supermökkiläisen lahjaksi toiselle käyttäjälle. Tilauslomakkeen toisella sivulla on kohta lahjan saajan tiedoille. Toimitamme sähköpostiisi lahjakorttiviestin, jonka voit lähettää lahjan saajalle haluamallasi hetkellä tai tulostaa perinteisesti paperille.

Jos lahjan saaja on jo itse liittynyt Supermökkiläiseen tai saa osallistumista lahjana myös muilta, maksut ja käyttöaika ketjutetaan eli lahjan saaja saa tilauksista täyden hyödyn.

Lahjatilauksen käyttöajan lähestyessä loppuaan olemme yhteydessä lahjan saajaan ja kysymme haluaako hän jatkaa tilausta omalla kustannuksellaan tai haluaako hän päättää tilauksen kun lahjalla annettu käyttöoikeus täyttyy.

Laskutus ja maksaminen
Tilauksen voit maksaa verkkopankissa yrityksen Ouous Oy:n tilille
Nordea FI63 1745 3000 2924 43 tai voit tilauslomakkeella valita sähköpostitse toimitettavan laskun. Sähköpostilla toimitettavan laskun maksuaika on 14 vrk ja laskun loppusummaan lisätään laskutuslisä (3,00 € / 1.6.2023).

Muut yleiset ehdot Kuluttajasuojalain mukaisesti.

Tervetuloa tilaamaan ja nauttimaan mökkielämästä digimökkikirja Supermökkiläisen avulla !